Legyél mesterszakács a saját konyhádban, és főzz úgy, mint egy profi! Süsse a legjobb házi kenyeret - a PROFESSIONAL formával mindig a legjobb eredményt fogja elérni. professzionális...
Legyél mesterszakács a saját konyhádban, és főzz úgy, mint egy profi! Akár halat vagy csirkét süt, akár zöldséget főz, a PROFESSIONAL pörkölő mindig a legjobb eredményt nyújtja. ...
Legyél mesterszakács a saját konyhádban, és főzz úgy, mint egy profi! Akár halat vagy csirkét süt, akár zöldséget főz, a PROFESSIONAL pörkölő mindig a legjobb eredményt nyújtja. ...
Afunkcionális Eva Taklo sütőedényt sós és édes ételek sütésére és sütésére tervezték. A belső tapadásmentes Slip-Let® felület biztosítja, hogy a sütés után az étel egyetlen része sem...
Akenyérsütő tálca tapadásmentes Slip-Let® felülettelrendelkezik, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a megsült étel egy része a tálca belsejébe ragad. A kenyér mellett süthet fasírtot,...
Legyél mesterszakács a saját konyhádban, és főzz úgy, mint egy profi! Süsse a legjobb házi kenyeret - a PROFESSIONAL formával mindig a legjobb eredményt fogja elérni. professzionális...
Akenyérsütő tálca tapadásmentes Slip-Let® felülettelrendelkezik, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a megsült étel egy része a tálca belsejébe ragad. A kenyér mellett süthet fasírtot,...
Legyél mesterszakács a saját konyhádban, és főzz úgy, mint egy profi! Süsse a legjobb házi kenyeret - a PROFESSIONAL formával mindig a legjobb eredményt fogja elérni. professzionális...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.