Cheffinger CF-FA-1020 10 Részes Edénykészlet Márványozott Belsővel

Cheffinger CF-FA-1020 10 Részes Edénykészlet Márványozott Belsővel

53 900 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Cheffinger CF-FA-1020 10 Részes Edénykészlet Márványozott Belsővel

Idén mindennap kuponnap | 10 havi 0% THM

53 900 Ft
+ 2 527 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
fizz.hu
Termékleírás
Anyaga: öntött alumínium, tapadásmentes márvány bevonattal, üveg fedő Méretek: nyeles lábas 16×7,5cm , lábasok 20×9,5cm , 24x12cm, 28×12,5cm , serpenyők 24×5,0cm, 28×5,5cm Anyaga: öntött alumínium, tapadásmentes márvány bevonattal, üveg fedő Méretek: nyeles lábas 16 × 7,5cm lábasok 20 × 9,5cm , 24 x 12cm, 28 × 12,5cm serpenyők 24 × 5,0cm, 28 × 5,5cm A Cheffinger 10 részes edénykészlet egy stílusos és funkcionális kollekció, mely magában foglal többféle méretű és típusú edényeket és serpenyőket, ideális választás a konyhai tevékenységekhez. A készletbe tartozó edények és serpenyők tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, amelyek könnyebbé teszik a főzést és a tisztítást. Háromrétegű felépítésűek, alumínium maggal erősítve, amely segíti a hő egyenletes elosztását a felületen, így optimális főzési eredményt érhetünk el. Az edényekhez és serpenyőkhöz kompatibilis edzett üvegfedelek tartoznak, melyek rozsdamentes acél gombokkal vannak ellátva, így könnyen nyomon követhető az étel elkészülése anélkül, hogy fel kellene emelni a fedőt. A termék fogantyúi biztonságosan rögzítettek és kényelmes, puha markolattal rendelkeznek, ami könnyű mozgatást és kezelést tesz lehetővé. Mosogatógépben is tisztíthatók, és minden típusú tűzhelyen használhatók, ideértve az indukciós főzőlapot is. Ez a Cheffinger edénykészlet tökéletes választás lehet mindennapi főzéshez és széles körű konyhai igények kielégítésére. Funkcionalitása és könnyű kezelhetősége révén egyaránt megfelel az otthoni szakácsok és a kezdők elvárásainak is. Jellemzők: minden tűzhelyen használható remek tapadásmentes teljesítmény minőségi alumíniumötvözetből készült gyors és egyenletes melegítést biztosít az edénykészlet fedelei biztonságosan mosogatógépbe rakható 100% PFOA, ólom és kadmium mentes, ideális az egészséges főzéshez. az edények könnyen tisztíthatók kézi mosással is, így hosszú élettartam biztosítható kényelmes dupla fogantyúk és felmelegedésgátló gomb, ergonomikus kialakítás, hűvös tapintású, könnyen fogható Mikor nyithatom ki a kuktát főzés után? A kuktát akkor lehet kinyitni, amikor lehűlt, és lecsökkent a belső nyomás (amikor teljesen lement a zároló jelzőtű vagy a nyomásjelző – modelltől függően). Párolásra is alkalmas a kuktám? A kuktájában párolhat is. A párolás különösen alkalmas például zöldségek készítésére, mert megőrzi a vitaminokat és tápanyagokat. - Ne használjon 750 ml-nél több vizet (6 pohár). - Használja a párolókosarat; rakja az állványra vagy függessze fel a serpenyő szegecseire (modelltől függően), és ügyeljen arra, hogy az étel ne lógjon bele a vízbe. Tárolhatok ételt a kuktámban? Főzés előtt és után ne tároljon ételt a kuktában. Az elkészített ételeket a hűtőben, zárt edényben tárolja. Az étel nyers marad vagy túlfő – miért? Ellenőrizze: a főzési időt, azt, hogy a hőforrás elég magas fokozatra van-e kapcsolva azután, hogy a kukta elérte a működési nyomást, a nyomásszabályozó szelep megfelelő behelyezését, a folyadék mennyiségét. Hogyan igazítsam a receptjeimet a kukta használatához? A kuktában akár háromszor gyorsabban is elkészülhet az étel a hagyományos fazekakhoz képest. Kezdésként készítse el a kuktához kapott szakácskönyvben/használati útmutatóban szereplő ételeket. Ha már tisztában van az alapelvekkel, más receptekre is alkalmazhatja őket. Fontos, hogy legalább 250 ml (2 pohár) folyadékot használjon. Hogyan engedjem ki a gőzt a főzés befejezése után? Erre két módszer van: Lassú kiengedés: fokozatosan fordítsa párolás pozícióba a programválasztót. Ezt a megoldást raguk, zöldségek, valamint hús- és halételek esetén válassza. Gyors kiengedés: rakja hideg folyó víz alá a kuktát úgy, hogy a víz a fedél fém részére folyjon. Ezt a megoldást válssza nagy nedvességtartalmú ételek, például a levesek, a rizs, a tészta, a tejpudingok, a tojásos sodók, a sütemények és a különféle desszertek, valamint a nagy folyadéktartalmú és rizst vagy tésztát tartalmazó receptek esetén, hogy ne fröccsenjen ki a folyadék a gőzzel együtt akkor, amikor kinyitja a nyomásszabályozó szelepet. Amikor a nyomásjelző lent van, a kuktában már nincs nyomás. Mennyi folyadék szükséges a kukta használatához? Minimum 250 ml folyadékot használjon. A kukta nem ér el nyomást, vagy sípoló hangot ad. Az első 5 percben a nyomás hiánya normális, amíg a kukta felmelegszik. Ha az első 5-10 perc után még mindig nem érte el nyomást, akkor kérjük, ellenőrizze: a tűz vagy a hőforrás be van gyújtva és maximális értékre van állítva. a fedél megfelelően le van zárva. a tömítés megfelelően van elhelyezve, és nem piszkos és nincs elgörbülve. elegendő víz legyen az edényben: minimum 250ml (2 pohár). a nyomáskapcsoló megfelelően van beállítva (modelltől függően). a reteszelésjelző vagy a nyomásjelző nincs eltorlaszolva (modelltől függően). Minden esetben olvassa el a kukta kézikönyvét. Milyen főzőfelületen használhatom a

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.